Όροι χρήσης Εκτύπωση E-mail

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών-χρηστών τα οποία συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας msalmas.gr, κατά την διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων του δικτυακού αυτού τόπου.

Το msalmas.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης-χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του (News Letter, Επικοινωνία κ.λ.π.) και όταν επισκέπτεται τις ιστοσελίδες του.

Κατά την εγγραφή του επισκέπτη - χρήστη σε κάποια υπηρεσία του msalmas.gr, οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής: Ονοματεπώνυμο και email.

Το msalmas.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του προκειμένου να τους ενημερώνει για νέες υπηρεσίες τις οποίες παρέχει στους χρήστες και για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων σχετικών με το περιεχόμενο και το αντικείμενο του διαδικτυακού αυτού τόπου. Επίσης τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών-χρηστών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία μαζί τους.

Το msalmas.gr  δίνει το δικαίωμα στους χρήστες του να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή και να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ή και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη-χρήστη των υπηρεσιών του msalmas.gr, υπόκειται στους όρους του παρόντος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Εάν κάποιος επισκέπτης-χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του msalmas.gr.

Το msalmas.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών-χρηστών του, σε κανένα τρίτο φορέα, χωρίς την συγκατάθεση των επισκεπτών-χρηστών του.